Képek - újból

Annak "örömére", hogy a kettőből mindkét házaspár másik házat vett végül meg, nem a miénket, újra lefényképeztem a házat, mert van néhány újítás-felújítás, ami azóta történt, hogy a legutóbbi képek kikerültek. Így az oldalsó linkeken már az új képek tekinthetők meg, de azért ide is ide teszem őket :-).

Belső képek:

indafoto.hu/meow/haz_belul

Ezek közül a legnagyobb újdonság, hogy Orsi már nem rácsos ágyban alszik:

Külső képek:

indafoto.hu/meow/haz_korul

Itt felhívnám a figyelmet a frissen lomizott lengőtekére, ennek az a története, hogy a nyaralás alatt az egyik  játszótéren a csajok nagyon jót játszottak vele, így amikor megláttuk a lomisnál, muszáj volt megvenni. Hosszas internetes tanulmányok után állapítottuk meg az alap pontos méretét, a golyó helyét, szóval van benne munka rendesen :-). És ami a legjobb benne: akár esőben is játszható, mivel a tornácon van.

Címkék: parasztház

A bejegyzés trackback címe:

https://eletfalun.blog.hu/api/trackback/id/tr191353513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inka30 2009.09.01. 20:52:57

Azért ez durva, hogy nálatok még a padláson tárolt, használaton kívüli bútor is nappalinak van berendezve - szőnyeggel! ;-)

m e o w · http://eletfalun.blog.hu/ 2009.09.01. 22:55:50

@inka30: Az kérem nem használaton kívüli bútor, hanem Fűszeres Eszter nálunk megőrzésen lévő bútora, amíg meg nem veszi a saját álomházát :-). És fogalmam sincs, miért lett így berendezve, vasárnap ember úgy döntött, hogy most aztán berendezi a padlásszobát (régen is be volt rendezve, csak más bútorral). Sok haszna nincs, mert nyáron túl meleg, télen túl hideg, de szépen mutat :-). Ja, és kényelmes is, a lányok azóta minden nap fel akarnak menni üldögélni kicsit :-).

tüncite 2009.09.02. 15:47:55

ez aranyos... a mi padlásunk is be van rendezve, 6 ágy meg két ülőgarnitúra van szépen kirakva... amikor itt alszanak egy-egy buli után a barátaim, ott fenn szoktam megágyazni nekik.. mindenki imádja :)

Fuszeres Eszter · http://www.fuszereslelek.hu/ 2009.09.03. 10:54:42

Ha látnátok azt a padlást!
Akkora rend és renszer van ott, hogy én még hasonlót se láttam soha! (Igen, az a jó kis bútór új lakhelyre vár Meow jóvoltából)
:-)

megamenn 2009.09.03. 13:44:49

Nagyon sajnálom, hogy megint nem kelt el a ház :(((! Nagyon szorítok, hogy mihamarabb elkeljen.

kurugla 2009.09.03. 17:27:44

Nagyon sajnálom, hogy nem vették meg a házat! Hallom,vasárnap búcsú lesz Himodon. Ti szoktatok-e elmenni? Jó lenne egy beszámoló a mai falusi búcsúról!

m e o w · http://eletfalun.blog.hu/ 2009.09.03. 23:04:06

@kurugla: Nem, nem szoktunk. Nem az én esetem egyébként sem, de tavaly a gyerek kedvéért megpróbáltuk (ilyenkor van körhintás, és szeretett volna felülni, folyton oda kellett sétálni, amíg csomagolták kifelé a cuccot). Az a helyzet, hogy a kopphangerőn dübörgő lakodalmas zene valahogy teljesen elveszi a kedvemet nemcsak a maradástól, hanem az odamenéstől is, és ezzel (szerencsémre) a gyerekem is így volt, úgyhogy odasétáltunk, majd hazajöttünk :-). Szóval én erről biztosan nem fogok beszámolni. Viszont ha Ti elmentek, örömmel olvasnék az élményeidről.

kurugla 2009.09.04. 09:11:43

Mi se járunk ilyen helyekre, nem tudtam, hogy lakodalmas rock, stb. Talán a jövő hét végén megyünk, mert szüret lesz.
süti beállítások módosítása