Konyha

Ez tök érdekes. Mióta újra írogatok a blogba, megint nézegetem, hogy milyen keresőkifejezésekkel találnak ide az kedves olvasók. Korábban elsöprő többséggel vezetett a parasztház alaprajz, és tényleg, mikor megnéztem, a google képtalálatai között igen előkelő helyen volt az én kis skiccem a régi házról. Most viszont már jó ideje a konyha, illetve a konyha csempe kifejezés vezet, szinte minden nap 5-15 látogató ezzel a keresőszóval talál ide. Pedig megnéztem, az előző, gyönyörű konyhám igen sokára szerepel a képek között, jó sokat kell lapozgatni, mire erre a keresőszóra a sok üzlet, webshop és lakberendezős honlap mögött sokadikként felbukkan az enyém. Szóval nem értem. Tényleg gyönyörű volt a régi konyhám, azóta is fáj érte a szívem. De annál sokkal szebbek sokkal hamarabb szerepelnek, még én, az elfogult is legalább 10-15 olyan képet találok, ami szebb, jobb, vonzóbb, mint a miénk volt...

Amúgy az új ház konyhája már nem is tetszik annyira. Persze, még mindig imádom a mosogatót, meg tulajdonképpen nem rossz az egész. Szerintem az a baj, hogy a barátosném elvitt az IKEA-ba. Azóta folyton IKEA konyhákkal álmodom. Meg IKEA gardróbszekrénnyel. És persze, egy vagyon lenne, és folyton igyekszem róla lebeszélni magam. A kisördög viszont azt mondogatja bennem, hogy de az sokkal tartósabb (a mostani konyhabútorunk pl. lassú négyben ugyan, de hámlik, vedli le magáról a fehér műanyag borítást, meg törnek le róla a fogantyúk, és időnként már nem is lehet egyes fiókokat kinyitni, meg ilyenek). És fogalmam sincs, hogy az IKEA konyhákkal kapcsolatos "tartósabb, jobb, funkcionálisabb" jelzők csak a marketing részei, a sok pénzt kifizetett tulajdonosoknak a kognitív disszonancia csökkentésére tett próbálkozásai vagy tényleg-tényleg. Valakinek nincs tapasztalata ebben az ügyben?

Ja, és igen: ez a bejegyzés azért született, hogy erre a keresőszóra még több látogatót vonzzanak ide :-D.

Címkék: konyha szolgálati közlemény új ház

A bejegyzés trackback címe:

https://eletfalun.blog.hu/api/trackback/id/tr303150473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása