Alaprajz

Arról is fogok majd mesélni, hogyan sikerült ideköltöznünk, és milyen viszontagságok vártak ránk, de hogy ne csigázzam tovább az érdeklődést, jöjjék először az új házunk hevenyészett alaprajza (nem igazán pontos, de azért nagyjából tükrözi, hogy mi hol található. Persze, a konyha és a fürdőszoba ablakát lehagytam, de tessenek odaképzelni, az is van rajta :-D).

Az egész kb. 86 négyzetméter, és gyönyörűséges. De tényleg. Van egy olyan mondás, hogy a jót könnyű megszokni, és ez így is van. Bár nagyon-nagyon imádtam az előző házunkat, valahogy nem sokszor jut eszembe, és főleg nem olyan kontextusban, hogy bezzeg régen. Sőt, sokkal inkább úgy, hogy nahát, ez itt mennyivel jobb... szóval nem volt ez rossz döntés, még akkor sem, ha egy évig úgy gondoltam, nagyon sokat veszítünk általa. A házunk környékét is le fogom fényképezni, de előzetesben annyit: a varjak kivételével alig-alig hallunk hangot, csendes, békés, nyugodt, mintha nem is egy nagyváros belvárosában lenne. Piszok mázlink van, tudom :-).

Mivel most itt ugrál a két csaj körülöttem, nem tudom feltölteni a képeket, és írni sem sok időm van, de amint elcsitulnak, nekilátok, és igyekszem pótolni az egyhavi elmaradást, még ha nem is lesz könnyű.

Címkék: város alaprajz új ház

A bejegyzés trackback címe:

https://eletfalun.blog.hu/api/trackback/id/tr851663831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amugy36 · http://hetevutan.blog.hu 2010.01.11. 19:35:37

Drága Kriszta!

Először is B.U.É.K. mindenkinek.
Minden nap megnéztem a blogot, és már vártam jelentkezésedet.
Nagyon jópofa a házatok így alaprajz szerint, bizti tetszeni fog a fényképek alapján is .
Csajoknak és Párodnak is minden O.K.?
Az ovival és bölcsivel mi újság?
Várom a képeket!

Messzenéző Minyon 2010.01.12. 11:01:38

Jó az alaprajz, mert nincsenek holt terek. De az, hogy a gyerekszoba a hálóból nyílik csak, most még nem gond, amíg kicsik a gyerekek, de később gond lesz. De akkor még mindig nyithattok oda egy ajtót a nappaliból.

m e o w · http://eletfalun.blog.hu/ 2010.01.12. 21:57:19

@amugy36: Nektek is boldog új évet! Gondolok Rád sokat. A többi kérdésedre szépen egyenként fogok válaszolni, hiszen sok mesélnivalóm van :-).

m e o w · http://eletfalun.blog.hu/ 2010.01.12. 21:59:18

@Messzenéző Minyon: Nekem is ez volt az első kérdésem, mikor megnéztük a házat, de azt mondták (és remélem, ez tényleg így van), hogy a nappali felé van a gyerekszobában egy áthidaló, amit könnyű megtalálni, és hogy ott könnyedén lehet ajtót nyitni. Most még így kényelmes, mert ha felébrednek, nem kell körbekerülni, de majd öt-hat év múlva átalakítunk, abban úgyis nagy gyakorlatunk van :-).
süti beállítások módosítása