Képek

Előszoba, kissé furcsa szögből fényképezve (ha szemben álltam az ajtóval, akkor a vaku nem villant, úgy viszont a fal színe totál másnak nézett ki, mint amilyen a valóságban):

Ez itt az étkező (na jó, fényképezés előtt még feldobhattam volna némi terítővel, és a függöny sincs még felrakva, szóval lesz ez még sokkal mutatósabb is):

Így néz ki a nappali "bejárata":

Ez az én nagy kedvencem, az egész hatalmas falat elfoglaló könyvespolc (és ezzel minden más könyvespolc el is tűnt a házból):

Egyébként egy sarokülő van még itt:

A dolgozósarok:

A hálószobánk még szörnyen puritán, úgyhogy csak egy nagyon pici részlet, a szín megmutatása kedvéért:

Ez pedig a konyha, ami maradt változatlan, csak belesárgult az irigységbe, hogy máshol festettünk:

Hát ennyi. Lesz ez még jobb is, mert az apróságok még nagyon hiányoznak, de egyelőre annak is nagyon örülök, hogy a nagyságok a helyükre kerültek.

Címkék: boldogság felújítás új ház

A bejegyzés trackback címe:

https://eletfalun.blog.hu/api/trackback/id/tr603174725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inka30 2011.08.24. 09:19:18

Hú, nagyon jók a színek!
Szép az új ülőgarnitúra is, és az étkező egészen tágas, pedig én nem hittem igazán, hogy a bejárat helyén elfér majd egy négyszemélyes asztal (bocs), viszont a legjobban mégis a lányok külön fogasa jön be! :-)

m e o w · http://eletfalun.blog.hu/ 2011.08.24. 10:11:05

@inka30: Anyának elege lett abból, hogy a földre dobált kabátokat állandóan neki kell felszednie :-).
süti beállítások módosítása