Életképek

Most nem írok sokat, csak néhány, a napokban készült képet kommentálok.

Őt ma láttuk meg a tornácon, épp akkor kelhetett ki a bábjából, legalábbis nem sokkal előtte. Itt még abban a stádiumban van, hogy pumpálja a szárnyait ezerrel, hogy kifeszüljenek.

 

Itt már majdnem elkészült vele. Sajnos, a harmadik állapotról (a teljesen kitárt szárnyról) lemaradtam, a lányok fürdetése előtt még ilyen volt, mire végeztünk, meg már elrepült. Továbbra sem lesz belőlem természetfotós :-).

 

Ezt a játékot a csajok találták ki, padlástakarítás közben előkerült néhány papírdoboz, kivágatták velem a tetejét, és nagyon klasszul eljátszottak vele. Később már határozott tartózkodási hellyé is vált, itt épp almát esznek benne.

 

Ez meg egy igazi nő :-).

 

Falusi játékokat bemutató sorozatunk egy darabja :-). Ember bokrot nyírt a ház előtt, a lányok segítettek az eltakarításban, cserébe viszont - élén a kisebbikkel, aki ezt nagyon szereti - egy kis talicskázást kértek, és kaptak :-).

Így éldegélünk mi itt, falun.

Címkék: játék család gyerek hangulat állatok

A bejegyzés trackback címe:

https://eletfalun.blog.hu/api/trackback/id/tr491230845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amugy36 · http://hetevutan.blog.hu 2009.07.07. 07:12:29

Minden csajos kép nagyon aranyos, cukik a lánykák.
A legjobb a tükör előtt álló Orsi, csurkával.
süti beállítások módosítása