Külcsíny

Fel a kezekkel, ki volt annyira türelmetlen, hogy tegnap délutánra elintézte a napsütést? :-)

Ez itt a bejárat az utca felől. Ez az a bizonyos kiskapu, amin a kutyaház nem fért át :-).

Ez itt a ház bejárata, jól látszik, milyen szép teraszunk van. Idővel majd valami kiülős helyet akarunk belőle csinálni, de hát még tél van, nem sürgős :-).

Ez meg a kert. Ennyi az egész. Viszont jó sok gyümölcsfát belezsúfoltak, sőt, málna és eper is van. Szóval lekvárfőzés lesz ezerrel, remélem. A képről azért látszik, hogy mi ennek a háznak a hátránya: van néhány "szomszéd". De azt hiszem, ennyi hátránnyal azért még ki tudok békülni :-).

Címkék: új ház

A bejegyzés trackback címe:

https://eletfalun.blog.hu/api/trackback/id/tr11676323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BaziJoe 2010.01.16. 21:04:55

Nagyon szep haz, tetszik az elrendezese is. Tenyleg szerencsesek vagytok. Jo karban levo haznak tunik, a tuzfalat majd erdemes megnezni kozelebbrol, ill nem is tuzfal az, hanem oromfal :) Na es a szomszedok... Hat izles kerdese. Biztosan meg lehet szokni. Vegulis a betondzsungelben /panel/ is vannak , es ott jarnak el az ajtod elott. Itt legalabb nem csinalnak a kertbe :D
MEg1x grat ez nagyon jol kezdodik. Sok sikert, es varom a tovabbi kepeket.

kurugla 2010.01.17. 09:25:46

Szívből örülök és gratulálok! Sok szerencsét és boldogságot az új élethez!
süti beállítások módosítása