És ha már...

így belejöttem, akkor még elmesélem azt is, hogy ismét totálisan átrendeztük a házat, és ember épített bele az áldott jó szomszéd bácsi segítségével egy csomó új falat, és lett nekünk rendes előszobánk, és kisebb, de funkcionálisabb étkezőnk, és külön nyílós-nem átjárós hálószobánk, fantasztikusan hatalmas könyvespolc-falunk, amire az összes létező könyvem egyben felfért, és egy picike, és egyelőre még nagyon sötét dolgozószobácskánk is. És két hét múlva jön a festő, és ha már vállalható lesz az enteriőr, akkor a magam szórakoztatására le fogom fényképezni, mert egyre inkább azt gondolom, hogy nagyon-nagyon jól jártunk ezzel a házzal, és hogy minden egyes átrendezés után egyre jobb és jobb lesz. Szóval büszke vagyok, na.

Címkék: boldogság felújítás berendezés új ház

A bejegyzés trackback címe:

https://eletfalun.blog.hu/api/trackback/id/tr713102785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inka30 2011.07.27. 09:24:07

Nahát, én nagyon kíváncsi vagyok! Egyelőre el nem tudom képzelni, hol lett a dolgozó. A többit nagyjából :-)

m e o w · http://eletfalun.blog.hu/ 2011.07.27. 10:45:41

Jaj, mennyiszer akartalak már hívni. De ma este már megteszem, reszkess! :-) És akkor azt is elmesélem, hol lett a dolgozó :-). Meg festés után tényleg lesznek fényképek is.
süti beállítások módosítása