Gyorsjelentés kettő

A fantasztikus festő (aki egyébként a legkorrektebb volt az itt járó festők közül, míg árajánlatot kellett adni) hétfőn összesen kb. három és fél órán dolgozott, kedden délben jött, négykor elment, szerdán nyolckor kezdett, és egész normálisan dolgozott kb. ötig, csütörtökön is itt volt nyolckor, de elszaladgált erre-arra, ma pedig fél tízkor érkezett, délben elment, és már nem is jött vissza. Nem is telefonált, hogy merre járt. Este hívott minket, hogy jaj, ő rosszul lett az utcán, és kórházba került, azért nem jött vissza. Ezt én nem is kétlem, akár igaz is lehet, de embernél délután elszakadt a cérna, és hívott másik mesterembert. Az előző festő által tervezett két hetes munkának egy hét alatt nagyjából a negyede, vagy talán annyi sem lett készen. Az előszobát és az étkezős-közlekedőt glettelte le, meg egy ajtót és két ajtótokot sikerült lemázolnia. Ehhez képest két szoba meg a kis dolgozós szoba még gletteletlen, két ajtót és két ablakot még mázolni kell, és egy ecsetvonásnyit sem festett a három rétegből, sehol sem. Úgyhogy rosszullét ide vagy oda, hétfőn másik festő kezd, illetve folytatja a megkezdett munkát. Saját ígérete szerint ő egy hét alatt fog végezni. Kíváncsi leszek.

Van, akinél a festés annyi volt, hogy elhívta a mestert, az mondott egy árat meg egy időpontot, és minden úgy volt, ahogy ígérte?!

Címkék: problémák felújítás új ház

A bejegyzés trackback címe:

https://eletfalun.blog.hu/api/trackback/id/tr903149867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inka30 2011.08.13. 08:52:14

Akkor szoktak ilyet csinálni a festők, amikor nem végeznek az előző helyen, és még oda is visszajárnak, miközben már nálad is elkezdték a munkát.
Én valóban megbízható festővel még csak az anyukámnál találkoztam, hát legalább ennyi előnye van annak, ha valaki a világ végén él egy pici faluban, ahol a mesterembereket pólyás koruk óta ismeri :-)
süti beállítások módosítása